M4sih sayang, bekas su4mi ajak keluar mak4n – “Dia letak car seat an4k kat dep4n..”

Selepas bercerai, setiap hubungan tidak semestinya berubah menjadi keruh sebaliknya perlu berdamai dan saling memahami situasi terutama bagi pasangan yang memiliki cahaya mata.
Begitu juga berlaku kepada seorang wanita ini yang terharu apabila bekas suami masih menghubungi dan mengajaknya untuk keluar makan walaupun sudah membawa haluan masing-masing.
menikmati makanan di sebuah restoran.
“Bahagia itu mahal
@amira.assaidSaja try, tau dah tak masuk fyp pun 😂 #xyzbca #fypシ #tiktokmalaysia

♬ son original – Ahmeeeeeeeeeed

Menerusi video berdurasi 39 saat itu, Amira turut merakam tindakan bekas suaminya yang meletakkan ‘car seat’ milik anak sulung mereka di bahagian penumpang hadapan selain bertanya sama ada lelaki tersebut masih menyayangi dirinya.

“Bekas suami ajak keluar makan tapi kan, dia letak car seat anak kami kat depan. Pastu i tanya, you sayang i lagi tak? ‘Mestilah sayang’.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen tumpang gembira melihat hubungan baik pasangan itu dan mendoakan Amira serta bekas suaminya dapat kembali bersatu demi cahaya mata.

‘Car seat’ kat depan, mesti tak keluar dengan orang lain

Bagaimanapun, ibu tunggal anak satu tidak berkongsi lebih lanjut mengenai punca atau tarikh mereka berpisah. Moga kedua-duanya menjalani kehidupan masing-masing dengan bahagia di samping zuriat tercinta!

 

Sumber: Ohmymedia

About admin

Check Also

“An4k Kata Nak Balik Terus..”- Ayah Seb4k, Dedah Kata2 Akhir Arwh, Rupanya Dah Beri

  Rentetan insiden membabitkan lima sekawan pada awal pagi tadi, bapa kepada salah seorang pelajar …

Leave a Reply

Your email address will not be published.