” Dal4m pantang pun c4ntik..”Wawa zainal dedah waj4h anak di majlis cukur jambul, selep4s 11 h4ri berpantang m4sih kekal c4ntik puji pemin4t

Genap 11 hari melahirkan cahaya mata keempat, pelakon dan usahawan cantik, Wawa Zainal akhirnya mendedahkan wajah puteranya yang sangat comel.

Perkongsian tersebut dibuat melalui laman Instagram Wawa Zainal dan jugs suaminya, Aeril Zafrel.

Beberapa keping foto wajah anak keempat Wawa dikongsi sempena majlis cukur jambul yang diadakan secara tertutup dan kecil-kecilan di kediaman mereka.

Pasangan pelakon ini turut berkongsi nama bayi mereka iaitu Jibril Ibtisam kepada peminat dan warga maya.

Assalamualaikum jibril ibtisam..day 11 today”

Sebelum ini Wawa pernah berkongsi pengalaman melahirkan baby Jibril di laman Instagramnya. Menurutnya, dia terpaksa menahan saklt pada pukul 2 pagi kerana tak sampai hati nak kejutkan suaminya yang sedang tidur.

 

“Jam 2am menahan saklt tak sampai hati nak kejut aeril.. tunggu la sampai 5am.. sampai-sampai hospital dah 9cm , lain macam saklt dia walaupun anak ke4 da”

Rata-rata warga maya tldak putus-putus memuji kecomelan baby Jibril. Ada juga yang terpesona dengan kecantikan Wawa walaupun sedang berpantang.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook message

Sumber : majalahpama

About admin

Check Also

“Puak LGBT M4kin Berpuak4!”- Pu Syed SeIar Tind4kan Sifu Lentik

  Nama PU Syed bukanlah asing lagi di kalangan wargamaya. Sifat beliau yang tegas tetapi …

Leave a Reply

Your email address will not be published.