NurulZahid b0ngk4rkan rahsiia su4mi HelizaHelmii selep4s dia ded5hk4n perbualannya was4p dia dengan suamiHeliza dulu

Umum mengetahui penyanyi Heliza Helmi telah sah bergelar isteri kepada DatukSeri MahadiBadrul Zaman dalam sebuah majlis akad nikah di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya pada 1 Januari 2022. Namun siapa sangka, Heliza sebenarnya merupakan gadisidaman yang diimpikan oleh jutawanperniagaan itu sejak tahun 2019. Menerusi posting di Instagram, anakkepada presiden UMNO, iaitu Datuk NurulhidayahAhmad Zahid Hamidi mendedahkantangkap layar perbualannya bersama Mahadisuatu ketikadahulu. “Semua sudahtertulis. Dapat jugak dia ‘dream girl’ dia sejak 2019 dia ‘teropong’ dari jauh”- dedah Nurul

Tambah Nurulhidayahatau lebih dikenali sebagai Nurul, dia sudah memperkenalkanramai calon isteri kepada Mahadi namun, sudah ditakdirkanbahawa Heliza adalah jodohterbaik buatnya. “Kenalkan dengan ramai  jugak tapi dia nak jugak DREAM GIRL dia sampai dapat. Owhh wel. Alhamdulillah dapat dah!”- kata Nurul lagi. Mengejutkan, Heliza sendiri pun tidak tahu menahu tentang kisah suaminya yang mendambakan dirinya sejak sekian lama.

Heliza cakap “…Kak Longggg.. tak tahu pun pasal ‘dream girl’ tu. Satu Malaysia tahu dah..”Tu la yg special. Dia tahu apa yg dia nak. Gitewwwwww…tulisnya di ruangan kapsyen. Menerusi hantaran itu, rata-rata peminat dan rakan artis teruja dengan kisah cinta dan impian suami Heliza dan mendoakan agar mereka berdua sentiasa berbahagia hingga ke akhirnya.

Sumber : Instagram nurul.zahid

About admin

Check Also

Ziana Zain tak ber4ni tutup pintu hati, t4kut ada jodoh di masa hadapan

  EMPAT tahun bergelar ibu tunggal, Ziana Zain memberitahu dia tidak memikirkan soal jodoh sebaliknya …

Leave a Reply

Your email address will not be published.