Zarina Anjoulie Ded4h Pendapatan Kerjanya Sek4rang Lebih Lumayan Berb4nding Berlakon

Selebriti dan usahawan, Zarina Anjoulie tampil berkongsi perkembangan terbaharu mengenai dirinya selepas dikatakan sudah lama tidak menerima tawaran berlakon daripada mana-mana produksi.

Pendapatan Sebagai Influencer Lebih Berganda 

Menerusi posting di Instagram, Zarina mendedahkan bahawa pendapatannya sebagai pengamal media sosial lebih lumayan berbanding dirinya bergelar seorang pelakon.

“Anju dah lama tak berlakon dah takde job ke takde offer sebab kont0versi. Sentiasa ada je offer berlakon tu ada tapi kalau kerja saya sekarang sebagai influencer jauh lebih berganda dan boleh santai.”- dedah Zarina

Akui Rindu Untuk Berlakon

Tambah Zarina lagi, dia akui berasa rindu untuk berlakon namun tidak sanggup untuk menjalani penggambaran seperti dahulu.

“Gaji sh00ting seminggu aku boleh buat dalam 2 hari review kat rumah buat apa aku nak susah payah gi sh00ting sampai pagi b.uta tinggalkan anak just for some chump change.

Umur aku dah 35 confirm-confirm la aku kejar duit dulu glamour kemudian. Do i miss acting? Yes..tapi tak sanggup lagi nak gi sh00ting macam zaman dulu”-katanya

Di akhir penjelasannya, Zarina atau lebih dikenali sebagai Anju memberitahu  dia turut mendapat pelbagai tawaran untuk berlakon namun terpaksa menolaknya kerana bayaran yang diberi tidak berbaloi selain lokasi penggambaran  dijalankan di luar kawasan.

Sumber : murai.my

About admin

Check Also

SIAPA SANGK4 HANY4 KERANA NABILA RAZALI TID4K KENAL RENGGO ARROW, KEHIDUPAN RINGGO TERUS BERUBAH

  PENYANYI Renggo Arrow mendedahkan dia menerima banyak undangan nyanyian selepas Nabila Razali tidak mengecam …

Leave a Reply

Your email address will not be published.