“Saat Dia Dihin4..” Tersentuh Kata-kata Jasmin Hamid Bu4t Bella Astillah, Gugur Air Mata Seor4ng Isteri

Berita kemenangan Aliff Aziz sebagai juara Gegar Vaganza musim ke-8 (GV8) malam tadi masih hangat diperkatakan, apatah lagi ini merupakan perjalanan baru buat Aliff untuk kembali aktif dalam arena seni tempatan.

Kapsyen Istimewa Buat Bella

Melihat kemeriahan malam tadi, video wajah Bella Astillah yang sebak dengan kemenangan suaminya itu mencuri tumpuan orang ramai termasuklah pelakon veteran tanah air, Jasmin Hamid.

Jasmin Hamid memuat naik video momen Bella Astillah menangis terharu tatkala mendengar suaminya dinobatkan sebagai juara Gegar Vaganza musim ke-8, bersama kapsyen istimewa untuk Bella di Instagram nya.

“DOA isteri adalah MUSTAJAB..

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jasminhamid (@jasminhamidjh)

TANGISAN GEMBIRA seorang isteri yang sentiasa menjadi pendorong pada seorang suami untuk terus maju dan berdiri tegak..

Walaupun satu ketika, ramai yang pandang hina pada suaminya kerana kekhilafan suaminya, namun beliau tidak pernah patah semangat dan sabar..

Tetap berikan peluang pada si suami untuk perbaiki diri dan perkahwinan mereka.. Ini lah ganjaran dari Allah di atas kesabaran, pengorbanan dan kesetiaannya terhadap suami tercinta..

REZEKI, JODOH dan AJAL MAUT adalah RAHSIA ALLAH.. Syukuri nikmatNYA.. ALHAMDULILLAH. Tahniah @iamaliffaziz dan @bellaastillah

ALLAH MAHA BAIK.. Hebat bukan?” Tulisnya

Netizen Sokong Kata-Kata Jasmin Hamid

Melihat muat naik pelakon veteran tersebut di Instagram menarik perhatian ramai, dan rata-ratanya memberi komen setuju dan menyokong apa yang dikatakan oleh Jasmin Hamid istimewa buat Bella di media sosial.

Mana tidaknya wanita berhati cekal ini lah yang banyak berkorban dan sanggup memberi peluang kedua buat Aliff untuk berubah menjadi insan yang berjaya pada hari ini.

“Alhamdulillah.. Tahniah doa dan berkat kesabaran seorang isteri”

“Syukur alhamdulillah saya pun suka Aliff menang, berkat kesabaran Bella. Aliff pun banyak berubah, tengok dia sujud syukur tu buat saya sebak je”

“Ya… Setiap orang berhak dapat peluang ke 2.. Dia memang wanita yang kuat…”

“Kata-kata yang bagus! Syukur Alhamdulillah, tahniah @iamaliffaziz” komen mereka

Kejayaan Aliff Aziz dinobat sebagai juara Gegar Vaganza musim ke-8 membuatkan orang ramai tidak sabar menanti buah tangan anak jati Singapura ini akan datang.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! TTK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook message

Sumber:Murai

About admin

Check Also

Ziana Zain tak ber4ni tutup pintu hati, t4kut ada jodoh di masa hadapan

  EMPAT tahun bergelar ibu tunggal, Ziana Zain memberitahu dia tidak memikirkan soal jodoh sebaliknya …

Leave a Reply

Your email address will not be published.