“M4cam dia tah4n sakit je berpeluh peluh..” – Ajoi dikerumuni r4mai org selep4s buat persembahan

Menerusi rancangan bigstage, perserta yang ramah disapa dengan panggilan Ajoi kelihatan seperti mempunyai tahap kesihatan yang tidak stabil. Difahamkan, Ajoi baru sahaja membuat persembahan nya pada malam ini dengan memberitahu kepala nya pening.

Menerusi satu rakaman menerusi Era dengan kapsyen:

Apa terjadi kat @ajoizainal tadi? Situasi selepas Ajoi selesai membuat persembahan sebentar tadi. Semoga dipermudahkan urusan dan baik-baik sahaja.

Video dibawah:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Jom lihat juga apa kata orang ramai:

hmm.. cukup la video sikit je.. sian dia.. bg dia ruang.. ramai sgt kerumun dia tu.

Dah agak tengok berpeluh2 moga baik2 hendaknya

Dah agak tadi tgk lain macam masa lepas buat persembahan…peluh mencurah… moga semua baik2 ja..

Situasi mcm panic attack ni, sbb saya pernah lalui. Jadi serba tak kena, jantung laju.

Ajoi Zainal merupakan salah seorang peserta Bintang RTM 2018 namun beliau tersingkir pada minggu ke 7, ini merupakan permulaan karier Ajoi Zainal.

Sebelum menggunakan nama Ajoi Zainal beliau menggunakan nama Qaidzul sebagai nama stage beliau ,semasa menggunakan nama ini beliau menjadi juara Cover Star Era.

Tahun 2018 beliau menandatangani kontrak bersama Rocketfuel Entertainment yang dinaungi oleh ramai artis popular seperti Zizan Razak, Ernie Zakri , Syamel , Irfan Haris dan banyak lagi.

Beliau memasuki rancangan Mentor Milenia 2019 sebagai salah seorang peserta Top 20 yang mana rancangan itu dimenangi oleh Apex Tajudin.

 

Lagu pertama beliau adalah Tak Perlu Ungkapkan yang dihasilkan oleh DJ Fuzz namun kurang mendapat sambutan.

Beliau menamatkan kontrak bersama Rocketfuel Entertainment pada 2019 , tahun berikutnya beliau bertanding di dalam rancangan terbaru Astro All Together Now Malaysia.

Di rancangan itu, beliau menjadi juara dan menjadi peserta pertama yang mendapat 100 markah juri dan layak ke final dan tahun ini juga beliau menandatangani kontrak bersama Sony Music Malaysia.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: IG Daebaking

About admin

Check Also

“Bertaubat ibu, cari reda Allah” -Pesan bek4s pengurus perib4di buat Mak Wan Latah

“Bertaubat ibu, cari reda Allah” -Pesan bekas pengurus peribadi buat Mak Wan Latah Perbalahan antara …

Leave a Reply

Your email address will not be published.