‘Mummy Seb4k, Tengok Daddy Or4ng Lain Pujuk D4n Peluk Dia…’ – Rita Rudaini

PELAKON, Rita Rudaini sebak melihat anak sulungnya, Airit Rayyan Rizqin menangis apabila rumah sukannya diumumkan mendapat tempat kedua.
Rita meluahkan rasa sedih menerusi entri terbaru di akaun Instagramnya hari ini.

Kata Rita, dia sebak sebaik sahaja melihat Ryan cuba menenangkan diri sebelum menangis dan dipujuk oleh bapa orang lain.

“Dari jauh mummy dah nampak muka dia frust. Memang tak nak tegur… And biar dia duduk sorang-sorang. Amik masa bertenang…

“Last-last menangis juga. Mummy sebak jugak sebenarnya, sebak sebab tengok daddy orang lain pulak pergi pujuk dan peluk dia

“Ryan terlampau sedih sebab dari P1, P2, P3 GREEN HOUSE CHAMPION. Tahun ni jatuh no 2… It’s okay sayang… Ryan tetap no 1 di hati mommy,” tulisnya.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITARUDAINI® (@ritrud727)

Dalam pada itu menerusi ruangan komen, rata-rata pengikutnya juga turut sama berasa sebak melihat tangisan Ryan.

Terdahulu, Rita sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga dengan pemain bola sepak, Aidil Zafuan.

Hasil perkahwinan itu, pasangan berkenaan dikurniakan dua cahaya mata Airit Rayyan Rizqin dan Airit Qaqa Arjuna.

 

Sumber:astro awani

About admin

Check Also

Pelakon Gerak Khas SAC Shaharon Anuar bersar4 sebagai pegaw4i p0lis, sekali ada benda yang buat netizen terkejut?

  PEMINAT drama Gerak Khas mahupun naskhah melibatkan kepolisan tentu sahaja mengenali Datuk Shaharon Anuar Abdul Latif. Meskipun …

Leave a Reply

Your email address will not be published.