“Namp4k macam Iqbal Sayang DSV..” – Sek4li Kelihatan Seperti Ketawa Pulak

 

Menerusi perkongsian tiktok dirafdias33 yang telah mendapat tontonan sebanyak 1.1 juta dan mendapat sukaan sebanyak 42,200 dan 1471 komen. Video yang dipercayai dirakam ketika BigStage berlangsung semalam itu telah mendapat perhatian ramai kerana interaksi antara Iqbal Zulkefli dan Dato’ Seri Vida.

Ramai netizen berspekulasi ketika melihat mereka berdua di acara BigStage semalam. Netizen keliru dan ingin tahu apakah hubungan sebenar antara Iqbal dan DSV, ada netizen yang mengatakan mereka berdua mungkin masih menjalin hubungan istimewa tetapi tidak dihebohkan kepada orang ramai. Menurut laporan Oh My Media ketika Dato’ Seri Vida sedang menyanyikan lagu beliau di BigStage semalam pula Iqbal kelihatan sedang menahan sebak dengan menutupi separuh mukanya dengan tangan beliau, ada pula netizen mengatakan Iqbal mungkin sedang tahan diri dari ketawa ketika menonton persembahan nyanyian dari Vida yang tidak merdu itu. Menurut Iqbal melalui ‘posting’nya di Ig Story semalam,

‘Peribadi sebenar saya sudah tidak boleh dinilai sepenuhnya di media sosial. Saya perlu pelbagaikan. Ada yang saya serius dan ada yang semata-mata untuk konten. Saya harap suatu hari kalian semua faham. Jika kalian lihat bagaimana saya berinteraksi dengan wartawan, dengan orang ramai di luar ketika berurusan , ketika bergambar itulah diri saya sebenar. Tidak pernah saya meletakkan diri saya seorang artis walaupun saya akan menjadi pelakon dan sering aktif di banyak siaran TV. Saya suka dikenali bukan untuk kejar popular semata tetapi saya lebih suka bermasyarakat. Berikan saya masa untuk bina tapak ‘personal branding’ dalam industri terlebih dahulu. Suatu hari semua akan terjawab. Terima kasih masih sudi ada dengan saya’ katanya di laman Instagram beliau.

Ramai netizen yang memberi komen mengharapkan mereka berdua berbaik dengan satu sama lain semula. Ada juga netizen yang merasakan Iqbal tidak dapat ‘move on’ setelah putus cinta dengan Dato’ Seri Vida beberapa tahun lalu.

Lihat video di bawah:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Lihat pula komen netizen:

Dan cinta pun berputik kembali hahaha. Cikb, bagi ajelah mak tu kahwin…kesian pulak tengok

First2 tu mcm dia nak bagi something, pastu DSV mcm tak nak, ckp tak tahu. Entahlah kot. lastly nk ambil photo pun tak nak kesian Iqbal still steady

Ni semua rancangan DSV tuk naikan nama Iqbal so Iqbal pun femes marketing kan

Anggap jerlah tiada jodoh Bal ,move on jgn sedih².Kesian pulak tengok Iqbal lap air mata dgr lagu DSV, mesti balik duduk di  bucu katil meraung terkenang saat manis bersama …

Sumber: Tiktok

About admin

Check Also

“Jenis Kawan Mak4n Kaw4n..”- Jep Buka Kis4h Shuib Dekat Live, Tk Sangka Ini Terj4di Dekat Shuib

  Menerusi satu klip yang dikongsikan di laman Tiktok membuatkan ramai geli hati dengan lawak …

Leave a Reply

Your email address will not be published.