CARA MAKCIK INI BERG4YA DAL4M KERETA UNDANG RIBUAN KOMEN DARI NETIZEN SAMPAI ADA YANG MENEGUR TUKANG RAKAM VIDE0

 

Gaya pemanduan berbahaya di atas jalan raya sering menjadi topik perbualan netizen, terutama di platform-platform media sosial.

Namun, lain pula ceritanya dengan seorang Mak Cik baru-baru ini.

Bergelang emas dan menghulurkan tangannya ke luar tingkap kereta, aksi Mak Cik ber kenaan yang dilihat selamba berbuat demikian men yorot perhatian netizen.

Tidak hanya gelang yang bersaiz mega, kelihatan mak cik itu turut mengenakan beberapa bentuk cincin yang turut diperbuat daripada emas.

“Dia saja je kan. Tak sayang betul… dia ada banyak tu sis dekat rumah.”

“Hati-hati mak cik tangan tu tak payah parking kat luar.”

“Jerit kak, cakap dengan mak cik tu tak sayang nyawa ke?”

“Tak pasal-pasal nanti tangan tu putus.”

Begitupun, ada yang mempersoalkan individu yang hanya merakam aksi berkenaan tetapi tidak menegur Mak Cik itu.

“Dah nampak tegurlah ,bukan rakam apalah…”

“Record dulu baru tegur Mak Cik tuh.”

Setakat ini, vide0 ber kenaan telah me nerima lebih 200 ribu tontonan dan sekitar 1,900 tanda suka namun video sudah pun dipadam.

SUMBER:GEMPAK

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber tanggung jawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda ber fikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

About admin

Check Also

‘Dia Mungkin Terken4l Deng4n Kontr0versi’ – Fasha Sandha Dedah Sifat Bekas Suami

  Aktres cantik Fasha Sandha pada Isnin mended4hkan bekas suaminya iaitu Rizal Ashram Ramli atau …

Leave a Reply

Your email address will not be published.