“Tuhan Nak Uji Saya..”- Waj4h Black Dis4mbar Apl Ketika Bercuti, Masih Enggan Bagi Kenyataanan

 

Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh seorang penyanyi terkenal iaitu Black Hanifah yang baru baru ini dikatakan membawa keluarga kecil beliau pergi bercuti di sebuah pulau menarik perhatian netizen apabila beliau secara tiba tiba berkongsikan gambar wajah beliau yang 50% h4ngus terb4kar gara gara disambar apl. Akibat dari perkongsian beliau, beliau masih tidak memberi penjelasan penuh punca kejadian tersebut di laman sosial.

Klip yang dikongsikan oleh Black berkenaan wajah beliau sebelum dan selepas disambar apl yang masih beluam dijelaskan punca disambar. Namun jelas rasa kesakltan kerana kesan lecvran pada wajah beliau dan sedikit sebanyak para peminat merisaukan kesembuhan beliau. Para peminat banyak memberi reaksi dan membantu beliau di ruangan komen dengan pelbagai cara untuk mengubati kesan lecvran pada wajah beliau. Perkongsian beliau ini membuatkan ramai membuat spekuIasi bahawa beliau amat rlsau jika perubahan wajah beliau akan mer0sakkan imej nyanyian beliau sebagai seorang penyanyi..

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen diberikan seperti :

@its_me_panda:Get Well Soon Black Hanifah…Semoga di beri kesembuhan dan sentiasa dilimpahkan rezeki…

@f4r4h:saya dah kena sambar apl dapur. waktu tuhan ja yg tahu mcm mana perasaan apl naik ke bdan dari kaki paha sampai ke muka telinga rambut..paling terus

@cengkok87:semoga dipermudahkan segala urusan dan semoga diberi kesembuhan yang baik tu black… Aamiin

@Mat Ekal:allah bang.k3s apa ni semoga cepat sembuh walaupon kau melecvr ak ttp syg kau.kau ibarat permata didalam hiasan kacayg xbisa disentuh sambung bang

@Jejaka9696:tu lah orang tua2 kata jangan makan apl…jauhi dari merokok..apa pun semoga cepat sembuh,best lagu layannn dulu..

@Hamizah Yusof490:Allah Hu Akbar… semoga black Hanifah diberi kn kesembuhan dan kesihatan yg baik oleh Allah..Dan diberi rezeki yg melimpah ruah oleh Allah Aamiin

Berikutan k3s disambar apl itu masih belum diterima info yang penuh dari selebriti itu sendiri dan para peminat menunggu beliau untuk memberikan kenyataan penuh. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat Black Hanifah dan semoga beliau dapat diberikan kesembuhan dari sebarang peny4kit.

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Sumber:SINETRONMALAYA.COM

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

About admin

Check Also

[VIDEO] “Saya maafk4n segala..”- Set4hun Tk Berhubung, Sek4li Iqbal Ambil Keputusan Yg Mengejutkan Ramai

Usahawan sensasi, Datuk Seri Vida akhirnya mengambil keputusan untuk kembali berbaik dengan bekas pengurus peribadinya, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.