“Tarik Rilek Je, Boleh G4nti Amy Search..” – Pemuda Ini B4wa Lagu Isabella Tarik Perhatian Ramai

 

Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh salah seorang netizen meraih perhatian ramai apabila seorang pemuda dapat menyanyikan lagu milik Amy Search dengan penuh santai sekali. Lagu Isabella yang digemari ramai itu sememangnya susah utnuk menyanyikan lagu tersebut kerana mempunyai not yang begitu tinggi namun pemuda tersebut kelihatan terlalu yakin dan dapat membawa lagu tersebut dengan begitu mantap sekali.

Mengikut sumber, pemuda tersebut berasal dari Alor Setar cuba untuk menyanyikan lagu tersebut di sebuah lokasi untuk berhibur sahaja. Perkongsian tersebut tidak dapat dijangka sama sekali untuk menjadi perhatian netizen namun beliau mengucapkan rasa syukur kerana ada yang sudi mendengar nyanyian beliau. Nyanyian beliau itu dikatakan seperti seorang penyanyi profesional kerana dapat menyanyikan lagu Isabella dengan bersahaja namun cukup membuatkan ramai terpegun mendengar ‘chorus’ dari lirik tersebut.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

<

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen diberikan seperti :

@Top drag:Peh suara retro by.. Muka relax je. Abg amy leh da jmpe org bt duet.

@Mohd Shariff:terbaik bang.. terus kn bang sore limited

@Pailang:xbole cari mkn denden lps ni

@langit Dan bumi:abg tu relax je layan lagu Isabella… terbaikk arrh…

@AbdHakimAhmad:perghh suaraa relax sgt dia sing mmg the besstt

@SB mono:macam aku kenal sahabat ni ……penah kerja skli dulu …..ya Allah lupa lak nama

@user3990334979789:bersahaja je mnyanyi bila part high note. terbaek ….salute

@cekati-emas-produktion:Shaari Amri ; buat lagu satu kepada penyanyi ini. Dia punya bakat besar!

@Affiszol Azmi:rindu gila suara legend,terubat rindu dengar suara abang..mntap!

@sheroneko:aku nyanyi macam nak terberak, brader ni relex je nyanyi..

Berikutan iitu, netizen yang merakam klip tersebut ternayata mempunyai suara yang merdu dan sedap didengar ramai namun para netizen kelihatan ingin menumpukan sepenuhnya pada pemuda yang menyanyikan lagu Isabella. Hal ini kerana ramai netizen mendoakan agar pemuda tersebut akan terus berjaya dengan kerjaya walalupun hanya penyanyi yang tidak dikenali ramai.

Sumber dari Tiktok dan Instagram

About admin

Check Also

Hilang Sabar Selep4s Kena Lvdah, PA Meng4ku Pvkul Mak Wan Latah. Sekali Didie Alias Tampil Bersuara

  KONFLIK peribadi antara Mak Wan Latah dengan bekas pembantunya kini memasuki episod baharu apabila …

Leave a Reply

Your email address will not be published.